File #: ID 2021-397    Version: 1 Name: Little Free Library
Type: Resolution Status: Filed
File created: 9/9/2021 In control: Regular City Commission Meeting
On agenda: 9/22/2021 Final action: 9/22/2021
Title: A RESOLUTION OF THE CITY OF MARGATE, FLORIDA, ACCEPTING A DONATION OF A LITTLE FREE LIBRARY TO BE LOCATED AT DAVID PARK IN THE GEORGE MUDD PLAYGROUND AREA FROM GIRL SCOUT TROOP 12404; PROVIDING FOR OWNERSHIP; PROVIDING FOR FINAL APPROVAL BY THE PARKS AND RECREATION DIRECTOR; PROVIDING FOR AN EFFECTIVE DATE.
Attachments: 1. RESOLUTION.pdf, 2. BACKGROUND 1 - free library picture, 3. BACKGROUND 2 - Location Little Free Library

 

TO:                     Mayor and City Commission

 

FROM:                     Cale Curtis, City Manager

 

DATE:                     09/22/2021

 

 

Title

A RESOLUTION OF THE CITY OF MARGATE, FLORIDA, ACCEPTING A DONATION OF A LITTLE FREE LIBRARY TO BE LOCATED AT DAVID PARK IN THE GEORGE MUDD PLAYGROUND AREA FROM GIRL SCOUT TROOP 12404; PROVIDING FOR OWNERSHIP; PROVIDING FOR FINAL APPROVAL BY THE PARKS AND RECREATION DIRECTOR; PROVIDING FOR AN EFFECTIVE DATE.

 

Body

 

 

BACKGROUND:                                          Girl Scout Troop 12404 service project- Rachel Robinson Troop Leader to install and donate ownership of a little free library to the City of Margate. The little free library to be installed at David Park, George Mudd Playground area.

 

 

RECOMMENDATION:                      Approve subject to standard 4” x 4” installation detail as provided for by the Building Official.

 

 

FISCAL IMPACT:                     NONE

 

 

CONTACT PERSON:                     Michael Jones, Director of Parks and Recreation